Machinefabriek Börger home

Compleet, flexibel en pragmatisch

In de 70 jaar dat MF Börger bestaat, is het bedrijf uitgegroeid van een machinefabriek tot een full-service partner voor de industrie. Dankzij onze mensen, kennis en middelen kunnen we alle uitdagingen aan op het gebied van machinebouw en metaalconstructies.

 

Aandacht voor kwaliteit

Ons team bestaat uit circa 25 gediplomeerde en ervaren vakmensen, voornamelijk allround monteurs en onderhoudsmonteurs. Ze worden regelmatig bijgeschoold, onder andere in het kader van het veiligheidscertificaat VCA**.

 

Allround en slagvaardig

personeel Machinefabriek BörgerKenmerkend voor onze aanpak is de grote zelfstandigheid van onze monteurs. Zij zijn uw gesprekspartner en kunnen door hun ruime ervaring vaak direct een oplossing adviseren en soms zelfs realiseren. We hebben korte communicatielijnen, waardoor we snel resultaat bieden en geen onnodige kosten maken.

 

Samen sterk

MF Börger maakt deel uit van een groep van drie bedrijven. De zusterbedrijven zijn het in bulkhandling gespecialiseerde Jansen & Heuning te Groningen, (waar landbouwwerktuigen producent Meijer Holland deel van uitmaakt) en het Poolse productiebedrijf ZM Charbrowo.

 

 

In het kort

Service & Onderhoud, Montage Fabricage en metaalbewerking
Ondersteunen van technische diensten bij regulier onderhoud, onderbezetting Ontwerpen en fabriceren van machines en machine onderdelen
Oplossen van storingen Repareren, aanpassen en reviseren bestaande machines
Detacheren van technische specialisten Constructiewerk
Montagewerkzaamheden Verspanende bewerkingen

 

 

updated: 05 February 2015

switch to:
back to toptop
Van Neckstraat 1a
9601 GW Hoogezand
Tel   (0598) 392 733
Fax (0598) 397 816
E-mail: info@mf-borger.nl
Logo Machinefabriek Börger